Aluminiumfönster

Aluminiumfönster

Aluminiumfönster dominerar både i privat och i industriell användning. Drömmer du om en inglaserad trädgård eller veranda, där du kan bekvämt sitta under den kallaste vintern? Tack vare sin perfekta värmeisolering och väderbeständighet ska Drutex:s aluminiumfönster utan tvekan uppfylla dina största förväntningar (kolla fönstret MB-86SI med ett högre värmeisoleringssystem). Dessa fönster är dessutom särskilt plastiska och de kan användas även i verkligen stora inglasningar. Fönstren från golv till tak? Varje granne blir säkert avundsjuk!

En bred användning av aluminiumfönster

Drutex baserar sina aluminiumfönster på ¨Aluprof¨ systemet som gör det möjligt att använda fönster i två olika profiler. I den kalla profilen (inne) som inte har värmeisolering kan aluminiumfönstren användas till att splittra inre korridorer i t.ex. kontorsbyggnader. Så kan du känna dig som om du vore i New York! De varma aluminiumprofilerna med olika grader av värmeisolering används gärna i allt från offentliga byggnader till fasader. Vi erbjuder både 1-kammars varor (MB-45) och flerkammars varor. Kolla vårt sortiment!

Aluminium fönster: en hög teknologi = höga krav

Drutex:s aluminiumvaror garanterar den högsta kvaliteten som betyder också ett högre pris än t.ex. i fråga om PVC fönster. Aluminium fönster är mycket innovativa. Tack vare detta:

  • är de ovanligt hållbara och slitagebeständiga.
  • är de mycket resistenta mot väder och olika mekaniska faktorer.
  • är de underhållsfria.
  • är de energisnåla.

Tack vare deras flexibilitet kan vi ge dem en modern, unik karaktär. Deras slimmade former tillsammans med den högsta hållbarheten utgör en koppling av prestige och funktionalitet

Close