Aluminiumfönster

Aluminiumfönster

Aluminiumfönster dominerar både i privat och i industriell användning. Drömmer du om en inglaserad trädgård eller veranda, där du kan bekvämt sitta under den kallaste vintern? Tack vare sin perfekta värmeisolering och väderbeständighet ska Drutex:s aluminiumfönster utan tvekan uppfylla dina största förväntningar (kolla fönstret MB-86SI med ett högre värmeisoleringssystem). Dessa fönster är dessutom särskilt plastiska och de kan användas även i verkligen stora inglasningar. Fönstren från golv till tak? Varje granne blir säkert avundsjuk!

En bred användning av aluminiumfönster

Drutex baserar sina aluminiumfönster på ¨Aluprof¨ systemet som gör det möjligt att använda fönster i två olika profiler. I den kalla profilen (inne) som inte har värmeisolering kan aluminiumfönstren användas till att splittra inre korridorer i t.ex. kontorsbyggnader. Så kan du känna dig som om du vore i New York! De varma aluminiumprofilerna med olika grader av värmeisolering används gärna i allt från offentliga byggnader till fasader. Vi erbjuder både 1-kammars varor (MB-45) och flerkammars varor. Kolla vårt sortiment!

Aluminium fönster: en hög teknologi = höga krav

Drutex:s aluminiumvaror garanterar den högsta kvaliteten som betyder också ett högre pris än t.ex. i fråga om PVC fönster. Aluminium fönster är mycket innovativa. Tack vare detta:

  • är de ovanligt hållbara och slitagebeständiga.
  • är de mycket resistenta mot väder och olika mekaniska faktorer.
  • är de underhållsfria.
  • är de energisnåla.

Tack vare deras flexibilitet kan vi ge dem en modern, unik karaktär. Deras slimmade former tillsammans med den högsta hållbarheten utgör en koppling av prestige och funktionalitet

Close

Complex Bygg

En fönsterbutik med Drutex:s fönster

Complex Bygg

En fönsterbutik med Drutex:s fönster