Balkongdörrar

Balkongdörrar

Idag har nästan varje fastighet, hus eller lägenhet en balkong. Ibland har den en form av en terrass med ett mycket stort utrymme. Ibland är den mindre men ger ändå en möjlighet att få lite frisk luft. Ibland är balkongen en mysigt, inglaserat rum fullt av krukväxter och blommor. Oavsett storleken och målet är det viktigt att balkongen inte bara ser fin ut utan också är mycket användbar och välanpassad till hela byggnaden. Complex bygg kan rekommendera dig vilket inglasningssystem, vilka terrassfönster samt vilka balkongdörrar blir den perfekta lösningen för dig!

Balkongdörrar – hur väljer man dem?

Människor väljer ofta stora terrassdörrar som imponerar och skapar en känsla av innovation och ett stort utrymme. Vi vill ju ha ett hus som är stiligt och fullt av ljus – det är möjligt men inte för alla! Drutex kommer däremot med hjälpen! I vår offert hittar du ett brett utbud av balkongdörrar. För dem som älskar klassiker och som inte har så mycket fritt utrymme inne rekommenderar vi utåtgående balkongdörrar. Skjutdörrar kan emellertid ha verkligen imponerande storlekar och tack vare en speciell konstruktion garanterar de en enkel och bekväm användning. Medan för dem som älskar att ha mycket frisk luft inne rekommenderar vi dreh-kipp balkongdörr som du kan öppna och stoppa i vilket läge som helst. Dessutom har de en TILT FIRST funktion som gör dörrarna helt trygga för dina barn.

Njut tryggt av din balkong!

Det finns många anledningar varför är våra terrasdörrar så uppskattade och så populära på byggmarknaden. Vi garanterar endast de bästa materialen samt de mest innovativa lösningar som ska för alltid förändra din syn på komfort. Bland våra balkongdörrars och balkongfönsters fördelar finns:

  • en fantastisk värmeisolering
  • en enkel och bekväm användning
  • system som skyddar mot inbrott och barn (bl.a. en handtagsblockad)
  • en stilig profil (tillgänglig i olika typer och storlekar)

Professionella Roto beslag, en högkvalitativ furu kantbräda, ett vitt utbud av färger och former gör att våra dörrar är energisnåla samt funktionella och att de passar perfekt till din bostad. Tack vare våra balkongdörrar kan du pröva vad ett lyxigt hus verkligen betyder.

Close