Ett aluminiumbeklätt träfönster Duoline

insida (trä)

utsidan (aluminium)

En koppling av aluminium och trä utgör inte bara ett perfekt svar på dagens kunders förväntningar angående modernitet och innovation. Det uppfyller också alla riktlinjer av en energisnål och passiv arkitektur. Ett fönster av trä och aluminium kombinerar alla bästa egenskaper av de två materialen och garanterar ett stiligt utseende och en stor hållbarhet. Bland huvudfördelar av Duoline systemet finns: funktionalitet, täthet, säkerhet och en framstående design.

Fönster Duoline: aluminiums hållbarhet och träs estetik

Det yttre aluminium överdraget är väderbeständigt medan det rätta anslutningssystemet förbättrar fönstrets styvhet. Tack vare detta har aluminiumbeklädda träfönster utmärkta statiska parametrar och garanterar en perfekt energibesparing och ljudisolering. Tillverkade av furu eller meranti trä (liksom Softline modellen) erbjuder ett brett utbud av färger och former (rektangel, trapets, båge, cirkel och andra ovanliga former). Olika färgmöjligheter ger valfritt antal estetiska alternativ både för träinsida och aluminiumutsida. Tack vare Mira Contour överdrag förblir Drutex:s aluminiumbeklädda träfönster styva och hållbara och dess kanter – klassiskt skarpa vilket som skapar känsla av en attraktiv design.

Fönsterprofil

Systemets tekniska parametrar:

  • kan utrustas med 1-, 2- eller 3-glaspaket
  • EPDM- och TPE-tätningar finns i standard
  • energibesparing på 0,79 W/(m2*K)
  • profiler med tjocklek: 68 mm, 78 mm i 88 mm (3- eller 4-skikt)

Trä-aluminiumfönster blir säkert ett bra beslut för din byggnad – en innovativ design, en och långvarig hållbarhet. Ingen tvekan att våra fönster är så uppskattade och så ofta valda på byggmarknaden.

KONFIGURERA DIN PRODUKT

Få en offert för fönster eller dörrar

  • KONTAKTPERSON Andrei Szalbot
  • TELEFONNUMMER +46 70 603 61 83
  • E-POSTADRESS kontakt@complex-bygg.se
  • ADRESS Björksjön 42, Postnummer: 712 91.
Close

Complex Bygg

En fönsterbutik med Drutex:s fönster

Complex Bygg

En fönsterbutik med Drutex:s fönster