Ett dreh-kipp inåtgående fönster Tilt&Turn

Tilt&Turn är en praktisk, enkel och stilig modell av ett europeiskt inåtgående fönster. Det traditionella öppningssystemet berikades av olika innovativa teknologiska lösningar och en smakfull design vilket som skapar i din bostad en känsla bekvämlighet och still. Drutex:s inåtgående fönster är verkligen tryggt tack vare en TILT FIRST funktion som skyddar fönstret mot barn – om handtaget vrids på 90 grader sätts fönstret i vädringsläge, om det ytterligare vrids på 90 grader igen öppnas fönstret helt.

KONFIGURERA DIN PRODUKT

Få en offert för ditt fönster

Ett dreh-kipp inåtgående fönster – varför är denna modell egentligen så praktisk?

Tack vare dessa fönsters öppningssystem väljs de gärna av både kunder och arkitekter. Genom att öppna fönstret helt kan du enkelt tvätta och titta igenom det, medan genom att tilta fönstret kan du lätt vädra rummet. Ett dreh-kipp fönster Tilt&Turn utgör ett bekvämt system av luftgenomströmning tack vare att du kan sätta det i ett vädringsläge. Du kan också sätta det i mikroventilation genom att öppna en liten glipa i fönstret på bara några millimeter för att tillåta lite luftinsläpp. Detta öppningssystemet tillsammans med dolda gångjärns effekten får man tack vare professionella ROTO beslag som används i fönstrets konstruktion. Om komfort och modernitet är viktiga för dig – kolla också våra dreh-kipp balkongdörrar.

Inga fel – bestäm klokt!

Ett dreh-kipp inåtgående fönster TiIt&Turn blir säkert ett förnuftigt beslut som garanterar många fördelar. Här kommer de:

  • en blockad mot fel placering av handtag – för att förebygga lossnande av fönsterram
  • handtaget kan utrustats med en nyckel (vi använder uppskattade Hoppe Tokyo handtag)
  • profiler med olika tjocklek och möjlighet att tillverka fönstret helt av trä eller med alternativt aluminiumbeklädning
  • beroende på profilen kan fönster Tilt&Turn utrustas med 2- eller 3-glaspaket med U-värde mellan 1,1 och 0,5 W/m2K.

Dessutom är de tillgängliga i alla färger inom RALL och NCS palett samt i lasyr färger med en synlig trästruktur. Kan du vilja något mer? Om du är intresserad av utåtgående fönster – kolla modeller Side Swing och Side Hung som är tillgängliga i Complex byggs offert.

  • KONTAKTPERSON Andrei Szalbot
  • TELEFONNUMMER +46 70 603 61 83
  • E-POSTADRESS kontakt@complex-bygg.se
  • ADRESS Björksjön 42, Postnummer: 712 91.
Close

Complex Bygg

En fönsterbutik med Drutex:s fönster

Complex Bygg

En fönsterbutik med Drutex:s fönster