Ett dreh-kipp inåtgående fönster Tilt&Turn

Fönster i Bergslagen hjälper dig att välja rätt fönster, dessutom till landets bästa priser.

TILT&TURN   

TILT&TURN fönster öppnas inåt och är utrustat med Rotobeslag. Fönstret kan både öppnas helt och tiltas. En enkel vridning av handtaget 90 grader öppnar fönstret, och en vridning på ytterligare 90 grader sätter fönstret i vädringsläge.

  • öppnas inåt, med vädringsfunktion
  • smart blockering mot fel placering av handtag
  • högkvalitativ kantbräda av furu alternativt ek
  • kan utrustas med TILT-FIRST funktion (för barnsäkerhet)
  • Hoppe Tokyo handtag

Fönster är som standard utrustat med blockering mot felaktig placering av handtag. Fönstret kan utrustas med TILT-FIRST funktion som hindrar öppning av fönstret av barn. Först tiltas fönstret och med ytterligare en vridning av handtaget öppnas det helt.

Vid produktionen av vita fönster används aluminiumglaslister i som standard. När det gäller andra färger används aluminiumlister målade i färger enligt RAL-paletten. Aluminiumdropplist som standard).

Fönstren är utrustade med Hoppe Tokyo handtag i matt kromfärg (tillgängliga också i vitt eller i titanfärg). För att öka säkerhet kan man använda handtag med nyckel eller knapp.

Fönstrets yta är täckt med högkvalitativ akryllack. Alla färger inom RAL- eller NCSpaletten, samt lasyrfärger med synlig trästruktur är tillgängliga.

Fönster, beroende på profilen, kan utrustas med 2- eller 3-glas, med U-värde mellan 1,1 och 0,5 W/m2K.

TILT&TURN kan också tillverkas som både träfönster och som träfönster med aluminium beklädning.

Fönster i Bergslagen hjälper dig att välja rätt fönster, dessutom till landets bästa priser.

KONFIGURERA DIN PRODUKT

Få en offert för ditt fönster

Ett dreh-kipp inåtgående fönster – bekvämt och praktiskt

Tack vare fönstrets öppningssystem väljs det gärna av både kunder och arkitekter. Genom att öppna fönstret helt kan du enkelt och bekvämt tvätta fönstret på båda sidor. Ett dreh-kipp fönster Tilt&Turn utgör även praktiskt utformat för att sätta det i ett vädringsläge. Du kan också sätta det i s.k. mikroventilationsläge genom att öppna en liten glipa på bara några millimeter för att tillåta endast ett litet luftinsläpp.

 

 

Kolla även modellerna Side Swing och Side Hung och/eller kontakta oss på Fönster i Bergslagens så hjälper vi dig att välja rätt fönster, dessutom till landets bästa priser. Klicka här!

  • KONTAKTPERSON Andrei Szalbot
  • TELEFONNUMMER +46 70 603 61 83
  • E-POSTADRESS
  • ADRESS Björksjön 42, Postnummer: 712 91.
Close