Ett modernt ”kallt” aluminiumfönster MB-45

Denna modell är en modell som kallas ”kallt aluminium”. MB-45 utgör ett innovativt aluminiumsystem som används vid tillverkningen av inre och yttre arkitektoniska element som inte kräver värmeisolering. Det är en perfekt lösning för mellanväggar i kontorsbyggnader, vindskydd, visningslådor eller liknande konstruktioner.

Den bästa hållbarheten i ett lågt pris

Drutex:s fönster MB-45 tillverkas av högkvalitativa material som garanterar varans hållbarhet och beständighet. Fönstret är utrustat med ett bra tätningssystem av skummat EPDM-gummi och ett effektivt regnvattensystem samt luftväxlingssystem. Ett modernt aluminiumfönster MB-45 kan  kombineras med modellen MB-70 som gör det möjligt att konstruera bågar och arkitektoniska element med växlande värmeisolering.

Kontakta oss på Complex bygg så hjälper vi dig att välja rätt fönster. Vi ger dig personlig service och landets bästa priser på Dutrex fönster.

Ring oss på 070-603 61 83 eller maila på kontakt@complex

Sedan i alla RAL-färger

Drutex:s moderna aluminiumfönster: parametrar

  • enkammars fönster: både modernt och lätt
  • olika tillämpningar
  • en säker och stadig konstruktion
  • en stilig, slimmad profil

Varför är våra aluminiumfönster så speciella? Tack vare den moderna designen, pålitligheten, hållbarheten samt den professionella monteringen. Vill du ha hellre den varma profilen – kolla andra modeller i vår offert.

Fönsterprofil

KONFIGURERA DIN PRODUKT

Få en offert för fönster eller dörrar

Close