Ett utåtgående fönster Side Hung

Vet du i vilka länder är det populärt att ha fönster som öppnas utåt? Denna lösning används oftast i Norra Europa och i Skandinavien. Varför? Svaret är enkelt – på grund av vädret. När det regnar brukar vi inte öppna fönstren för att skydda fönsterbrädan och golvet mot regnvatten. men när vi bor i ett fuktigt klimat och det regnar nästan hela tiden blir vi tvungna att hitta en annan lösning. Och här kommer den – Drutex:s utåtgående fönster!

KONFIGURERA DIN PRODUKT

Få en offert för ditt fönster

En engelsk stil

Utåtgående fönster är mycket nyttiga ifall vädret är dåligt! Och det är ju ett typiskt engelskt väder – därför kallas denna modell för ett engelskt fönster. Regndroppar som hamnar på glasrutan kommer inte in i rummet och skadar inte interiören. Denna modell är också verkligen tätt – efter att fönstret stängs trycks det mot karmen med vindkraft vilket som hindrar den kalla luften från att släppa in i rummet. Det är ett praktiskt skydd mot kalla nordliga vindar. Fönstret Side Hung kan dessutom utrustas med ett handtag med nyckel vilket som gör modellen barnsäker. I den första fasen öppnas fönster högst 80mm utåt på grund av säkerhetsblockaden. Bland fönstrets huvudfördelar finns:

  • en bra värmeisolering
  • en stor resistens mot väderfaktorer
  • ett fritt utrymme inne i rummet

Drutex:s fönster Side Hung: tekniska parametrar

Denna modell kan tillverkas som ett träfönster eller ett trä-aluminiumfönster – beroende på kundens val och profilernas tjocklek. Modellen utrustas med högkvalitativa SPILKA beslag och med glaspaket mellan 24mm och 48mm, med U-värde mellan 1,1 och 0,5 W/m2K. Complex bygg kan tillverka fönstret som ett 2-luftfönster med en fast eller en flyttbar fönsterpost. Fönstret Side Hung täcks med högkvalitativa akryllack tillgängliga i ett vitt urval av färger. Om du tycker om denna modell kolla också fönster Top Hung som är perfekt till källaren och vridfönster Side Swing!

  • KONTAKTPERSON Andrei Szalbot
  • TELEFONNUMMER +46 70 603 61 83
  • E-POSTADRESS kontakt@complex-bygg.se
  • ADRESS Björksjön 42, Postnummer: 712 91.
Close

Complex Bygg

En fönsterbutik med Drutex:s fönster

Complex Bygg

En fönsterbutik med Drutex:s fönster