Ett värmeisolerande aluminiumfönster MB-70

Både i privata och offentliga byggnader behöver man aluminiumfönster med en bra värmeisolering. Dörr-fönstersystemet MB-70 är den energisnåla lösningen för din byggnad. Ett bra värmeisolerande aluminiumfönster gör det möjligt att skapa säkra, varma och tysta rum. Varor som tillverkas av aluminium garanterar en stor resistens mot väderfaktorer och kräver minimalt underhåll (detsamma gäller aluminiumdörrar). Därför kvarstår MB-70:s energibesparing många år.

Produktblad kan laddas ner här (PDF in english)!

Ett stiligt och hållbart aluminiumfönster med bästa värmeisoleringen

Hur kan man garantera en så hög täthet och kvalitet av modellen MB-70? Tack vare ett bra tätningssystem av skummat EPDM-gummi (fast och cellulärt) och en effektiv värmeisolering. Fönstren MB-70 har därmed ett lågt U-värde där Uf = från 1,5 till 2,39 W/m2K beroende på profiler och tillbehör. Detta har en stor betydelse när energibesparing och miljövänlighet bli alltmer väsentliga (om energibesparingen är viktig för dig kolla även fönstret Iglo Energy).

Sedan i alla RAL-färger

Värmeisolerande aluminiumfönster för din bostad!

Drutex:s värmeisolerande aluminiumfönster:

  • har 3 kammare.
  • använder omega-formade värmebarriärer av polyamid armerad med fiberglass – garantin på hållbarhet.
  • isolerar både värme och ljud mycket. effektivt (se också modellen MB-70HI).

Fönstren är tillgängliga i 180 färger inom RAL palett, har slimmade profiler och tillverkas enligt en innovativ arkitektonisk teknologi. Tack vare alla dessa tekniska och estetiska fördelar kan fönstren MB-70 uppfylla behov av de även mest krävande kunderna.

Fönsterprofil

KONFIGURERA DIN PRODUKT

Få en offert för fönster eller dörrar

Close