Ett värmeisolerande aluminiumfönster MB-70

Både i privata byggnader och i aluminiumfasader behöver man aluminiumfönster med en bra värmeisolering, särskild i en utomhus arkitektur. Dörr-fönstersystem MB-70 utgör den bästa energisnåla lösningen för din byggnads varma profiler. Ett bra värmeisolerande aluminiumfönster gör det möjligt att skapa säkra, varma och tysta rum. Varor som tillverkas av aluminium garanterar en stor resistens mot väderfaktorer och kräver inte ett stort underhåll (detsamma gäller aluminiumdörrar). Därför förblir MB-70:s energibesparingsparametrar lika bra i årtal!

Ett stiligt och hållbart aluminiumfönster med en bra värmeisolering

Hur kan man garantera en så hög täthet och kvalitet av modellen MB-70? Tack vare ett bra tättingssystem av skummat EPDM-gummi (fast och cellulärt) och en effektiv värmeisolering. Fönstren MB-70 har därmed ett lågt U-värde där Uf = från 1,5 till 2,39 W/m2K beroende på använda profiler och tillbehör. Det har en stor betydelse nuförtiden när energibesparing och miljövänlighet bli alltmer väsentliga (om energibesparingen är viktig för dig kolla fönstret Iglo Energy som finns i vår offert). Tack vare ett brett urval av fyllningarnas tjocklek kan man vid valet av fönster använda både vanliga och avvikande mått av inglasningar.

Sedan i alla RAL-färger

Värmeisolerande aluminiumfönster för din bostad!

Drutex:s värmeisolerande aluminiumfönster:

  • har 3 kammare.
  • använder omega-formade värmebarriärer av polyamid armerad med fiberglass – garantin på hållbarhet.
  • isolerar både värme och ljud mycket. effektivt (se också modellen MB-70HI).

Fönstren är tillgängliga i 180 färger inom RAL palett, har slimmade profiler och tillverkas enligt en innovativ arkitektonisk teknologi. Tack vare alla dessa tekniska och estetiska fördelar kan fönstren MB-70 uppfylla behov av de även mest krävande kunderna.

Fönsterprofil

KONFIGURERA DIN PRODUKT

Få en offert för fönster eller dörrar

  • KONTAKTPERSON Andrei Szalbot
  • TELEFONNUMMER +46 70 603 61 83
  • E-POSTADRESS kontakt@complex-bygg.se
  • ADRESS Björksjön 42, Postnummer: 712 91.
Close

Complex Bygg

En fönsterbutik med Drutex:s fönster

Complex Bygg

En fönsterbutik med Drutex:s fönster