Ett vridfönster Side Swing

Namnet ¨vridfönster¨ kommer från det sättet genom vilket fönstret öppnas – den kan vridas med en vertikal 180-graders rotation. Det är en enkel, mer och mer populär konstruktion som garanterar bekväm användning och enkel underhåll – att tvätta fönster behöver inte vara besvärligt och obehagligt! Om du bryr dig också om fönstrets täthet och om att det passar bra till det regniga, nordliga klimatet, presenterar vi den bästa möjliga lösningen – vridfönster Side Swing.

KONFIGURERA DIN PRODUKT

Få en offert för ditt fönster

Säkerhet och komfort framför allt!

Drutex:s vridfönster med vertikal rotation utrustas vanligen med en blockad som gör att fönstret öppnas i den första fasen högst 80mm utåt. Fönstret blir på så sätt helt tryggt för barn. Tack vare blockaden kan du också stoppa fönstret i vilket läge som helst – du kan släppa in lite frisk luft in i rummet och enkelt tvätta fönstret. För de mer försiktiga kunderna erbjuder Complex bygg att utrusta handtaget med en nyckel vilket som gör fönstret även mer säkert. Vilka andra fantastiska fördelar har fönster Side Swing? Ett skandinaviskt system – det att fönstren öppnas utåt vilket som har en stor betydelse i det nordliga klimatet. Regnet släpps inte in i rummet och den kalla vinden som trycker mot fönstret gör det även tätare. Det är en effektiv värmeisolering som du kan billigt garantera för din familj (kolla också en annan populär modell – utåtgående fönster Side Hung).

Drutex:s vridfönster – tekniska parametrar

Våra aluminiumbeklädda träfönster är väldigt populära, uppskattade och har en hög kvalitet. Side Swing modellen:

  • är utrustad med högkvalitativa SPILKA beslag.
  • kan tillverkas som ett 2-luftfönster med en fast eller en flyttbar fönsterpost.
  • har olika profiler med tjocklek: 95 mm, 109 mm, 106 mm i 120 mm och kan tillverkas som träfönster eller alternativt med aluminiumbeklädning.
  • utrustas med glaspaket mellan 24mm och 48mm, med U-värde mellan 1,1 och 0,5 W/m2K.
  • täcks med högkvalitativa akryllack (ett vitt utbud av färger).

Vid tillverkningen av vita fönster används vanligen PVC glaslister, vid andra färger – glaslister i trä.

  • KONTAKTPERSON Andrei Szalbot
  • TELEFONNUMMER +46 70 603 61 83
  • E-POSTADRESS
  • ADRESS Björksjön 42, Postnummer: 712 91.
Close