Om Fönster i Bergslagen

Företaget startades 2011 som ett byggföretag d.v.s. Complex Bygg AB (byggföretaget finns kvar i Sikfors) . Vi såg snart att det fanns behov av bra import av kvalitetsfönster och startade Fönster i Bergslagen. Vi är nu specialiserade på att importera fönster från Europas ledande fönstertillverkare – Drutex – till de bästa priser du kan hitta i Sverige. På så sätt kan vi garantera dig både fackmässig montering av dina fönster och dörrar med de absolut bästa varorna. Vi vet vad vi bygger!

Fönster i Bergslagen är auktoriserade återförsäljare för Venska som distribuerar varor av det polska varumärket Drutex på skandinaviska marknaden.

Sidan uppdaterad 2023-01-25

Kontakta oss

Andrei Szalbot
070-603 61 83
complexbygg@gmail.com

Besöksadress till vår fönsterbutik: Sikfors 33, 712 93 Hällefors

Fönster i Bergslagen

Vår historia

Fönster i Bergslagen grundades av en polsk arbetskraftinvandrare, Andrzej Szalbot. Han började som anställd, men blev snart efterfrågad som egen företagare tack vare de kunskaper och erfarenheter som han fick medan han arbetade i Sverige. Han lärde sig om landets kultur, dess invånares och deras behov och förväntningar som kunder. Han startade företaget BomplexBygg AB som idag driver Fönster i Bergslagen.

Close