Hur hittar man det bästa antalet kammare

Hur hittar man det bästa antalet kammare

Hur hittar man det bästa antalet kammare

Det sägs att de mest gynnsamma modellerna är fönster med 5 eller 6 kammare. De båda är faktiskt effektiva fast det beror på var de ska användas och hur de ska monteras. Är det då värt att köpa 5-kammars fönster om det finns mer avancerade modeller på marknaden.

Svaret är: Ja, säkert, om vi jobbar med ett projekt av en låg byggnad som inte är utsatt för stort buller eller extrema temperaturer. En sådan fönstermodell är billigare, väldigt bekväm och mycket populär på marknaden. Den passar perfekt till de hus som är energisnåla, passiva och innovativa. Så om användningskomfort, hög kvalitet, hållbarhet och stil är viktiga för dig rekommenderar vi Drutex:s modell Iglo 5 Classic som har ett gott anseende och många fantastiska opinioner från kunderna. Denna modell, liksom alla våra PVC-fönster, karakteriseras av en solid värmeisolering, ett avancerat tätningssystem samt klassiska former. Med våra 5-kammars fönster kan vi också besvara ditt behov av säkerhet. Modellen Iglo 5 garanterar ett effektivt skydd mot inbrott tack vare speciella Maco Multi Matic KS beslag. Emellertid är fönstret iglo Light en lätt, stilig modell som har en perfekt ljustransmittans och långsiktiga energibesparingsparametrar. 

En ytterligare kammare i 6-kammars fönster utgör en perfekt lösning i höga byggnader och när rummen är särskilt utsatta för låga temperaturer och kraftiga vindar. Det är ett ännu bättre skydd mot buller och värmeförlust som är värt att tänka på under projekteringen. Eftersom populariteten av dessa fönster blir allt större är de inte längre så dyra i jämförelse med 5-kammars modeller. Kolla olika tjocklek av profil i Drutex:s träfönster och hitta din perfekta modell.

Kanske blir siffran 7 din lyckliga?

Nu vet du vilken betydelse har antalet kammare i fönster. Även om vi inte kan öka den i all oändlighet är det i några speciella fall värt att tänka på att investera mer i fönstrets profil. Särskild när det finns fantastiskt energisnåla Iglo modeller på marknaden. Med dem kan dina räkningar bli lägre än du tror. Vår originella, innovativa modellen Iglo Energi Classic med 7.kammars profilsystem GL utgör den största nivån av beständighet, gömd i den smala fönsterformen. Iglo Energi har i sin tur det lägsta U-värde som är tillgängligt på marknaden medan Iglo HS – en oöverträffad avanceringsnivå samt den mest moderna stilen.

Antalet kammare utgör en nyckelparameter för dina fönsters täthet och energisnålhet. Börja lita på experter och välj de produkter som kan effektivt uppfylla dina förväntningar när det gäller kvaliteten, effektiviteten och estetiken. Kolla de bästa fönstren på marknaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Close