Industriportar

Ordet ’industrianläggning¨ har en så bred betydelse att det verkligen är svårt att prata om bara en, bra, universell arkitektlösning. Alla byggnader ser olika ut och alla är avsedda till något annat. De alla behöver alltså en annan typ av inhägnad och en annan sorts port. Det viktigaste är portens solida konstruktion och material den är tillverkad av samt att den är säker och nyttig. Man måste ändå komma ihåg att varje industriport utgör ett individuellt projekt anpassad till en viss funktion, byggnadens lokalisering och ägarens förväntningar. Oavsett vad du väljer: dörrar till en grossist, till en stor produktionshall eller till en liten verkstad – Complex Bygg svarar på varje behov av din industri.

Segment industriportar:

De har en hög kvalitet och de används på ett enkelt sätt. Samtidigt utnyttjar de alla teknologiska möjligheter för att uppfylla behov an den även mest krävande kunden. Den bästa automatiken, ett brett utbud av servicedörrar, styrsystemet och drivkedjorna ska ständigt öka din användningskomfort. Våra industriportar:

  • skyddar mot olika väderfaktorer.
  • förbättrar byggnadens värmeisolering.
  • är inbrottssäkra.
  • är hållbara och stiliga – ett brett urval av färger, inglasningar.

Vi erbjuder olika öppningssystem: se vikportar och rullande portar.

En stor marknad: hur hittar man den rätta varan?

Tänk på vilket mål din industrianläggning har och på vad som är det viktigaste för dig. Ange genomgångens mått och bestäm om hur ska din port öppnas (tänk på hur mycket fritt utrymme du kan använda). Välj portens utseende, tillverkningsmaterial och färg samt hur mycket pengar du kan investera i den. När ditt personanpassade projekt kommer till Complex bygg, garanterar vi den bästa möjliga varan samt en professionell montering och service. Allt i ett förnuftigt pris!

KONFIGURERA DIN PRODUKT

Få en offert för ditt portar

  • KONTAKTPERSON Andrei Szalbot
  • TELEFONNUMMER +46 70 603 61 83
  • E-POSTADRESS kontakt@complex-bygg.se
  • ADRESS Björksjön 42, Postnummer: 712 91.
Close