Inglasningssystem för terrasser

Hur mycket kan du njuta av att sitta på din terrass under långa och varma sommardagar? Det är verkligen en enastående känsla! Ibland blir tyvärr ett dåligt väder ett stort hinder i att vara nära naturen. Därför bestämmer sig många för en inglaserad terrass som gör det möjligt att alltid kunna vila bekvämt och samtidigt ha en vid utsikt över trädgården. Det rätta personanpassade inlåningssystemet för terrassen kan bli en fin dekoration och ett oskiljaktigt element av din bostad. Under sommaren blir terrassen ett öppet, soligt utrymme för lek och vila medan under vintern – en mysig plats för fika och böcker.

KONFIGURERA DIN PRODUKT

Få en offert för inglasningssystem för terrasser

Inglasningssystem för terrasser: en enkel lyx

Tack vare särskilda element av terrassinglasningssystem kan du alltid njuta av att vara nära naturen. Sidovägar ger en effektiv skydd mot vind och glastak – mot regn eller hetta (tack vare speciella glasrutor). Inglasningen släpper samtidigt solljuset in i terrassen. Ett brett utbud av projekt och stilar, samt olika typer av öppningssystem och montering som erbjuds av Drutex hjälper dig med att skapa ett intressant och unikt arrangemang.

Kontakta oss!

Inglasningssystem för terrasser utgör en allmän lösning för hus, trädgårdar och även butiker. Dess aluminiumkonstruktion är stadig och hållbar. Complex byggs experter ska förverkliga ditt projekt. En stilig och högkvalitativ terrassinglasning ska förändra ditt hus för alltid!

  • KONTAKTPERSON Andrei Szalbot
  • TELEFONNUMMER +46 70 603 61 83
  • E-POSTADRESS
  • ADRESS Björksjön 42, Postnummer: 712 91.
Close