Myggnät

Tillsammans med varma vår- och sommardagar vaknar hela naturen till liv – och det betyder också nyttiga men jätteirriterande insekter. Flugor, getingar, nattfjärilar kan verkligen vara ett stort hinder när man ofta behöver vädra lägenheten. Det finns ingenting mer irriterande när man försöker sova än surrande flugor och bitande myggor. En enkel och effektiv lösning för att skydda din bostad och få en fullständig komfort är myggnät. Kolla vilka modeller kan du välja för din fastighet.

Klassiska flänsmyggnät

Denna modell av fönstermyggnät består av en aluminiumram med ett nät utspritt på den. Den monteras på ett enkelt och bekvämt sätt på krokar fästa direkt till fönstret. Ganska små nätmaskor utgör en effektiv barriär mot insekter och samtidigt garanterar fantastisk sol- och luftgenomgång. Oavsett vilka fönster du har – PVC, aluminiumfönster eller aluminiumbeklädda träfönster – Drutex:s myggnät passar bra till varje fönster!

Myggnät i dörrar

De passar perfekt till balkongdörrar eftersom de möjliggör tillströmning av frisk luft till ditt vardagsrum under varma dagar. Både i konstruktionen och i monteringen liknar de fänstermyggnät, men de tätas också nerifrån med en speciell borsttätning. Nätet utsprids på myggnätets högkvalitativa aluminiumprofil.

Satsa på innovation!

Ett myggnät på rulle ¨Vertica¨ är en modern modell som kan skydda både fönster ock dörrar.  Den är utrustad i en speciell fjädermekanism som gör användningen enklare. I vår offert finns både vertikalt och horisontellt myggnät och även vertikalt som styrs med en kedja. Kassett, styrskenor och den nedre listen är utrustade med borstar, vilket förbättrar insektsskydd. Tack vare en individuell mättning kan du anpassa myggnät till ditt projekt.

KONFIGURERA DIN PRODUKT

Få en offert för ditt tillbehör

  • KONTAKTPERSON Andrei Szalbot
  • TELEFONNUMMER +46 70 603 61 83
  • E-POSTADRESS
  • ADRESS Björksjön 42, Postnummer: 712 91.
Close