Under heta dagar är det bra att kyla sig under något solskydd i husets närhet med boken och glaset av uppfriskande läskedryck. Solskyddsgardiner av en markis typ som monteras utanför byggnaden ska ge dig en perfekt värme- och synkomfort. Tack vare ett vitt utbud av modeller som erbjuds av Fönster i Bergslagen hittar du perfekta terrass samt balkong markiser för din fastighet. Här kommer våra populära och uppskattade modeller.

 

Malta

Redan själva namnet förknippas med öns varma medelhavsklimat. Modellen Malta är en lätt, frihängande markis som ger en perfekt skydd för mindre ytor som balkonger eller terrasser. Dess konstruktion som är pulverlackerad i fem standardfärger garanterar hållbarheten och en solid montering.

 

balkong markis Malta

 

Paladio

Den eleganta kassettmarkisen är en perfekt komplettering till terrassinglasningar som garanterar en stor användningskomfort och en stilig visuell effekt. Tack vare monteringen av en kassett döljs tyget och axelled helt då den är infälld vilket som skyddar materialet mot ogynnsamma väderförhållanden. En enkel montering och en speciell konstruktion av grepp som lyfter axelleden upp är modellens uppskattade fördelar. Paladio modellen pulverlakeras. Den är tillgänglig i färgerna:  vit, beige, brun, grafit, silver med grafit.

 

kassettmarkis Paladio

 

Italia kassettmarkis

Denna markis är fönster och balkong markis är avsedd för att skugga och skydda fönster, skyltfönster, balkonger, terrasser och verandor. Tack vare dess enkla konstruktion samt fördelade belastning monteras markisen mycket enkelt. Aluminiumkadett skyddar tyget mot förstörelse medan axelfjäder garanterar enkel tygets rätta spänning och modellens hållbarhet. Tillgänglig i vitt utgör markisen en stilig komplettering till varje fasad.

 

Markisens val beror på byggnadens arkitektur, den förväntade effekten samt våra finansiella möjligheter. Randig eller enfärgad, med eller utan kassett, över fönster eller dörrar – vi hjälper dig anpassa markisen till dina behov!

KONFIGURERA DIN PRODUKT

Få en offert för ditt tillbehör

Close