Träfönster Softline

Uppskattar du träs naturellt utseende och stilig karaktär? Trä är ett material som kännetecknas av en hög estetik men också av många teknologiska fördelar. Trä fönster och dörrar garanterar stor resistens mot värme, kyla och olika väderfaktorer. De har en bra isolering och en effektiv luftventilation. De är också mycket hållbara. Ingen tvekan att de är så uppskattade och så ofta valda på byggmarknaden. Vet du att Drutex:s träfönster Softline belönades året 2010 med ett speciellt pris för ett grönt varumärke på grund av deras fördelaktiga och miljövänliga egenskaper.

Miljövänliga fönster!

Tack vare sin träkonstruktion har fönster Softline fantastiska värmeisoleringsparametrar. Dessutom kräver tillverkningen av denna sorts fönster inte så mycket energi. Tillsammans med träs högsta kvalitet får vi en vara som är vänlig både mot miljön och mot din familj! Bågarnas nedre kanter i detta Softline fönster skyddas med aluminium dropplister medan en ytterligare anpassad värmedropplist är inte bara stilig utan också ger ett perfekt skydd mot olika externa faktorer. Materialet har en lämplig densitet med ett minimumvärde 450 kg/m3 av meranti eller furuträ. Drutex:s träfönster har energibesparing på 0,80 W/(m2*K) vilket som garanterar lugnet och sparsamhet för din bostad (för energisnåla byggnader rekommenderar vi också modellen Duoline av aluminium och trä).

Fönsterprofil

Värmeisolerande träfönster: varför är de så värdefulla?

  • de målas med ogenomskinliga lack eller med vattenbaserade lasyr färger vilket som garanterar en högkvalitativ täckning
  • fönstret tillverkas av tre-skiktlimmat massivt trä och torkas till den rätta fuktigheten vilket som garanterar den högsta kvaliteten
  • aluminiumlister och tätning gjort av TPE skyddar fönstret mot regnvatten och UV-strålning
  • ett miljövänligt lack som ger både grundning och impregnering skyddar mot insekter och svampar
  • en rundad skiktlimmad profil som garanterar konstruktionens styvhet

 

Drutex:s träfönster kan utrustas md olika typer av glaspacket och rätt anpassade glaslister. Fönstrets underhåll är enkelt och behagligt. Du får garantin på en fin fasad!

KONFIGURERA DIN PRODUKT

Få en offert för fönster eller dörrar

  • KONTAKTPERSON Andrei Szalbot
  • TELEFONNUMMER +46 70 603 61 83
  • E-POSTADRESS
  • ADRESS Björksjön 42, Postnummer: 712 91.
Close